10.09.2021 г., 12:07 ч.

Морското момиче 

  Поезия » Любовна
209 0 0

                                       Морското момиче

 

 

 

 

Морско момиче не гледай морето с тъга,

август отиде си и септември дойде с усмивка.

Слънцето жарко от небето не грее вече така,

лятото свърши отиде си с него и една мечта.

 

Морско момиче не гледай небето с тъга,

то пак е красиво погледни го с усмивка.

Облаците вече са сиви и дъжд заваля,

но след дъжда слънцето рисува винаги дъга.

 

Морско момиче не гледай момчето с тъга,

то те харесва и може би обича с мечта.

Ще дойде пак лятото отново с усмивка,

ще се завърне то при теб ако усеща любовта.

 

Морско момиче не гледай вълните с тъга,

те теб поздравяват, големи и студени са сега.

Морето ти изпраща една Голяма вълна',

усмихни му се и ти му помахай с ръка!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??