31.10.2004 г., 0:45 ч.

Мото 

  Поезия
1251 0 1

Мото

Ако я няма линията, дето
минава през ума и през сърцето
и кара ни да бъдем по добри-

Светът ще заприлича на пустиня!
В сърцата ни ще бъде вечна зима!
И ще замръзнат нашите души...

© Кирилка Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??