НАЧАЛЕН УРОК
Има - в дълбините на живота -
красота, любов и Бог,
но СВЕТЪТ ОСТАВА - БЕЗ ДОБРОТО -
БЕЗПОРЯДЪЧНО ЖЕСТОК!...
* * *
В ПАДЕНИЕТО
Не за парии родени -
крачим по земя свещена,
но ЗАЩО - РАЗЕДИНЕНИ,
В БЕДНОСТ - ВСИЧКИ СТЕНЕМ?
* * *
АЛТЕРНАТИВАТА
В реален свят с безтегловно време,
неизбежна е тази промяна :
ИДВА КРАЯТ НА ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ,
ЩОМ ИСТИНАТА БЪДЕ ВИДЯНА!...
© Айдън Софуев Всички права запазени