4 окт. 2016 г., 07:50

Мото - строфи от триптихи 

  Поэзия » Гражданская
273 0 0

 

НАЧАЛЕН УРОК 

 

Има - в дълбините на живота -

красота, любов и Бог, 

но СВЕТЪТ ОСТАВА - БЕЗ ДОБРОТО -

БЕЗПОРЯДЪЧНО ЖЕСТОК!... 

 

​​                     *   *   *

 

​​​В ПАДЕНИЕТО 

 

Не за парии родени -

крачим по земя свещена, 

но ЗАЩО - РАЗЕДИНЕНИ,

В БЕДНОСТ - ВСИЧКИ СТЕНЕМ

 

                *   *   *

 

АЛТЕРНАТИВАТА 

 

В реален свят с безтегловно време, 

неизбежна е тази промяна :

ИДВА КРАЯТ НА ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ,

ЩОМ ИСТИНАТА БЪДЕ ВИДЯНА!... 

 

 

 

 

 

© Айдън Софуев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??