19.02.2011 г., 23:01 ч.

Моя 

  Поезия » Оди и поеми
718 0 0

ОБИЧАМ ТЕ, МОЯ * ЖЕНА!!!
*"моята умна красавица"**
**"моята красавица умна"

 

1. Кръв,

това си ти,
която тече
и гори
сърце.

2. СЪЛЗА,

това си ти,
която тече
и гори
очи.

3. Целувка,

това си ти,
която тече
и гори
ме.

 

4. Любов,


това си ти,
която тече
и гори
пари.

5. МОМИЧЕ,


това си ти,
което тича
и лети
в мен.

6. ОБИЧ,


това си ти,
която тече
и гори
съня.

 

П.С.: "... обичай жената и уважавай мъжа..."*
*"... обичай живота и уважавай смъртта..."**
**"... обичай земята и уважавай света..."***
***"... обичай любов и уважавай омраза..."

© Поет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??