Изправен пред мен като бог,
подпрян, с букет маргирити.
привидно си дяволски строг,
а смутен си свенливо, личи ти.
Онемяла те гледам и може би
ти изглеждам наивна и глупаво,
но безумно си прелестен, господи!
Да те виждам, е толкова хубаво....
Е.И.
© Елена Всички права запазени