15.10.2016 г., 20:13 ч.

Моя есен 

  Поезия » Пейзажна
607 1 0

Моята есен

 

Есен моя, тъжна и мъглива,

пълна с мъка и тъга.

Есен мила, усмихни се

в тоя час затанцувай и запей.

Есен, толкова красива

с цветовете на любовта.

Есен ти си моя, не си отивай.

© Кирил Балдев Всички права запазени

Есента е един красив сезон приятен с дъжда, ветровете и залеза. В този сезон любовта е най-красива.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??