8.03.2022 г., 12:41 ч.

Моя край 

  Поезия » Авторска песен
337 1 0

Чаках толкова дълго,

но не си виновна ти

Не съм питал от хората за теб

Не можах да забравя името ти

Не можах да намеря лек, сърцето ми е на парчета

Не знам моя край.

 

Не можах да избягам от любовта ти

Борих се и се провалих

Защо влезе, защо влезе в сърцето ми.

© Веселин Алексиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??