2.05.2017 г., 18:29 ч.

Моя Любима 

  Поезия » Любовна
569 0 0

Без теб ни слънце, ни луна ще има:

аз ослепях и болката не крия.

Безумен вихър грабна те, любима,

отнесе те, преди гнездо да свиеш.

Но не пресъхва моят спомен свят.

Над пропасти безкрайни,

из степите незнайни

препуска бързо конят ми крилат,

за да те стигне сред звезди сияйни.

© Ventseslav Nikolov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??