29.09.2006 г., 19:52 ч.

Моя нежност 

  Поезия
741 0 10
Оцеляла след грохота на бързащи улици,
зад завеса от смог и бетонни гори
ще те срещна навярно, моя нежност бленувана,
там където небето рони дъжд от звезди.

Знам че носиш в душата си пролетно цвете
и в очите ти греят от дъгата лъчи.
Ти ми пращаш милувка на гълъб в крилете
и целувки със росните капки в зори.

Моя обич нетърсена, синева недокосната,
тиха болка и трепет,
изгрев,
полет
и стих...

Остани само блян, пощади ме от болката,
но в душата ми жива до край остани!

© Йорданка Гецова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??