24.03.2021 г., 18:26 ч.

Моя нежност тя е 

  Поезия » Любовна
737 0 4

Моя нежност тя е,

стихове желае.

Обичта ми знае,

че лети към нея.

 

Любовта мечтае,

порив ще излея.

Красотата вае

нова Галатея.

 

Пролетта ухае,

свежо ще омае.

Радостта играе

с образа на фея.

 

Влюбеност чертае

в мене орхидея.

Искренност това е,

песничка си пея.

 

Слънцето сияе,

небосвод син рай е.

Жизненост венчае

пъстро и с идея.

 

Звънкост се старае,

струнно аз копнея.

По цветче гадае

тя за мен... Пламтея.

 

Моя нежност тя е,

стихове желае.

Обичта ми знае,

че лети към нея.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??