21.05.2014 г., 15:42 ч.

Моя сутрин 

  Поезия » Друга
710 0 7

Тиха утрин. И тихо събуждане.

Запели птици в простора ми син.

Докосване. Мило усмихване.

Аромат на кафе. И любим.

 

Моя сутрин обичана, светла.

Във душата ми светиш сега.

И косата ми, гальовна и мека,

се прелива във пъстра дъга.

 

Така обичам със теб да се будя.

Да усещам новия ден.

И във утрото грейнало, синьо,

да свети обич, изцяло за мен. 

© Галя Кутулева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??