4.06.2012 г., 9:37 ч.

Моя земя 

  Поезия » Гражданска
353 1 0

Моя земя

 

Разглеждам световната карта

и търся да намеря моята земя.

Ето тук е на картата малка,

гордо ми маха с ръка.

 

В жилите ми светли живее

с българска кръв и свобода.

Колко герои паднаха за нея,

за да живеем свободно ние сега.

 

Страници жълти за нея се пазят,

за миналите и славни дни.

Отдавна всичко е било, но моята Родина

гордо и сега на картата стои!

 

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??