9.09.2008 г., 18:31 ч.

Моят ангел 

  Поезия » Любовна
652 0 1

Падащ ангел във нощта.

Душата му крещи:

Спаси ме ти!

От болката ми ме освободи,

нека твоята любов ме плени

и мен да  промени.

Красотата в мен да сътвори,

сълзите в усмивка да преобрази,

раните ми  да закърпи,

сърцето ми да успокои,

спокойствие в мен да възцари,

рая и земята нека заедно да споделим!

© Ива Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??