3.10.2007 г., 13:49 ч.

моят син 

  Поезия
1506 1 9

                        Обичам те съкровище любимо,
               за теб копнее майчиното ми сърце,
                 отнеха те от мен мой роден сине,
             отнеха те,но бог ще им плати! 
             Обичам те съкровище любимо,
               и всяка нощ заспивам с разплакани очи,
       а щом затворя ги  със болка пареща-
        пред мен изгряваш ти-огрян от слънчеви лъчи!
           Обичам те  съкровище любимо, и твоята сестра
               те търси ден и нощ. И двете заедно копнеем
               да те видим и прегърнем,да те  целунем-
                             идол  наш!
       

© Любка Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??