5.04.2024 г., 21:51 ч.

Моят следобед 

  Поезия » Авторска песен
55 0 0

Следобеда не ми отнемай-

внезапно ще изстина, 

като изключена машина.

От тока ми не вземай.

не ми звъни по телефона-

слухът ми вече е зает,

и по закон съм пак поет-

на чувствата закона.

Ще ме убие съдията време,

ако премного си почивам.

Слеобед не излизам.Не заспивам.

Следобеда не ми отнемай.

© Веси Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??