Следобеда не ми отнемай-
внезапно ще изстина,
като изключена машина.
От тока ми не вземай.
не ми звъни по телефона-
слухът ми вече е зает,
и по закон съм пак поет-
на чувствата закона.
Ще ме убие съдията време,
ако премного си почивам.
Слеобед не излизам.Не заспивам.
Следобеда не ми отнемай.
© Веси Филипова All rights reserved.