Щастлива съм, когато вие
обръщате очи към мен!
И няма вече аз да крия
от вас стиха си съкровен!
Във него всеки ще открие
за страдаща душа покой!
Ще може злото да надвие,
като намери пътя свой!
Най-важно е да гледаш с Вяра
и с обич в утрешния ден!
Така Доброто ще прокара
към тебе своя път свещен!!!
14.01.2010г.
Дано всеки намери в живота най-правилния път!!!
© Валентина Харизанова Всички права запазени
закъде сме без вярата?
поздравления...!