28.05.2017 г., 20:05 ч.

Моят Свят 

  Поезия » Философска
325 0 2

                                                         Моят Свят

 

Моят Свят не е твоя,

да той си е само моя!

Да бъдеш в него ти не пожела,

да бъдем заедно, да срещнем Любовта!

Остави ме и сега си сама.

За теб бяха важни другите неща!

Сега си спомняш за мен с Тъга.

Съжаляваш може би, но съдба.

Аз разкрих пред теб моето сърце,

а ти отиде си, така реши, добре. 

Сега в Моя Свят са моите деца,

те малки са, но с добри сърца!

Не пускам лесно други в Моя Свят!

С децата ми се чувствам аз богат!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??