20.09.2019 г., 16:47 ч.

Моят свят 

  Поезия
318 1 0

Моят дом е в птичите криле

и блясъка на хоризонт далечен.

Ехото на вятър ме зове

и вечно гоня свят по-човечен.

Моите мечти са при звездите

и често на Слънцето гостуват.

Нощем ги шептя в молитви,

а денем бързам да се сбъдват.

Моят свят е скрит в очите

и с тях във вълшебства се оглежда.

Там никога не са еднакви дните,

защото чудеса в него си отглеждам.

© Галина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??