20 сент. 2019 г., 16:47

Моят свят 

  Поэзия
304 1 0

Моят дом е в птичите криле

и блясъка на хоризонт далечен.

Ехото на вятър ме зове

и вечно гоня свят по-човечен.

Моите мечти са при звездите

и често на Слънцето гостуват.

Нощем ги шептя в молитви,

а денем бързам да се сбъдват.

Моят свят е скрит в очите

и с тях във вълшебства се оглежда.

Там никога не са еднакви дните,

защото чудеса в него си отглеждам.

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??