30.07.2008 г., 19:43 ч.

Моят свят от цветове 

  Поезия » Пейзажна
1564 0 3

Моят свят е пълен с цветове.
Небето ми е чисто бяло,
облаците са от розов пух,
слънцето е прелестно зелено.

Тревите ми са ярко жълти,
морето е рубинено червено.
Пясъкът зелен е като слънцето
и дърветата са пясъчно зелени.

Моят свят е цветна лудост...

Но в този свят очите ми са черни.
Траурни са те във този свят.
Искат те света на всеки,

да е на цветове богат.

Като моя...

© Стели Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??