3.11.2009 г., 22:21 ч.

Моята борба 

  Поезия » Хумористична
527 0 3

Моята борба


             (или на диета)

Зъл съм, пиша като луд,
по пижама на райета,
откъде във тоя студ,
взех, та почнах таз диета.

Но като строших кантара,
казах си: Започвам глад!
Воля! Мамата му стара -
и ще стана като млад.

Докторът - диетологът -
ми предписа хап до хап,
само гòла вòда мога,
сам копая своя трап!

Вече цели десет дни,
ям салати, хек, мерлуза,
чакам да ме осени
я пържола, я пък Муза.

И къде съм, сам не знам,
докъде ли я докарах?
Стоп, диети! Дай да ям,
5 (пет) кебапчета на скара!

Отвържете ми ръцете!
Дайте ми шкембе-чорба!
В тая клиника проклета,
пиша “Моята борба”!

 

© Ми Ки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Райсън и Ваня!
    Така е, дуня
  • "Пет кебапчета на скара",
    ама те са за джандара-
    в "тая клиника проклета"
    другите сме на диета!
  • Отвържете ми ръцете!
    За някого - пипала.
    А за мене са - крила!!!

    Бъди!
Предложения
: ??:??