25.11.2008 г., 11:44 ч.

Моята дрога 

  Поезия
536 0 2

Моята дрога

 


Сега си част от мен,
нужен си ми да живея.
Копнеейки за утрешен ден,
отново за теб милея.

 

Точно ти ми даваш сила,
за да продължавам напред.
Макар и да се бях скрила,
озовах се точно пред теб.

 

Сега си моята дрога,
за тебе мисля и пиша.
Разбери, без теб не мога,
пак чувството в мене диша.

 

Събуди го - бе заспало,
как успя, дори не разбрах.
В тоз миг любов е заслало
и радва се, че те познах.

 

 

© Стефка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Толкова красиво и нежно ...
  • Макар и да се бях скрила,
    озовах се точно пред теб. много точно казано
Предложения
: ??:??