Моята империя
Поставен от бога съм владетел
на всичките женски сърца.
Развратът - мойта добродетел,
изкусно открива нови лица.
Василевс съм на мислите святи,
блажени, еротични и сочни.
От гласа ми - страсти изляти,
вливат се в принцесите точни.
Философия на тялото женско творя,
за душите им, не ща и да зная.
Вещиците грозни без пощада горя,
а с другите харем си чертая.
Играя кротко, а с коня си черен
подчинявам ги на имперския си свят.
А те прииждат пак зад всеки бурен,
безхарактерни, като повяхнал цвят!
© Ангел Ангелов Всички права запазени