Oct 22, 2009, 9:33 PM

Моята империя 

  Poetry
545 0 0

Моята империя

 

Поставен от бога съм владетел

на всичките женски сърца.

Развратът - мойта добродетел,

изкусно открива нови лица.

 

Василевс съм на мислите святи,

блажени, еротични и сочни.

От гласа ми - страсти изляти,

вливат се в принцесите точни.

 

Философия на тялото женско творя,

за душите им, не ща и да зная.

Вещиците грозни без пощада горя,

а с другите харем си чертая.

 

Играя кротко, а с коня си черен

подчинявам ги на имперския си свят.

А те прииждат пак зад всеки бурен,

безхарактерни, като повяхнал цвят!

© Ангел Ангелов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??