21.06.2007 г., 21:57 ч.

Моята история 2 

  Поезия
469 0 1
И ето историята продължава,
за две влюбени сърца!
Простих му за тази изневяра,
обичам го и не мога аз да го забравя!

Обичам го и единствената истина е тази,
дори и глупава в очите ви на всички да изглеждам,
обичам го, хора, разберете!

За това му дадох втори шанс,
да не допусне трета грешка,
за да не остане един ден сам,
от глупостта човешка!

Така, че историята тук приключва -
събраха се отново двете влюбени сърца
и заживяха те щастливо, както са мечтали до сега!
 Край...

© Д-р Диди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много е хубаво! Не съм чела първа част ,но може би и тя е толкова хубава колкото и тази!
Предложения
: ??:??