14.12.2008 г., 22:44 ч.

Моята любов 

  Поезия » Любовна
549 0 2

Моята любов... е болка -

боли ме от желанието

да съм с теб  -  избрана

със душа и тяло...

 

Моята любов... е нужда -

нуждая се от чувството

да се усещам... жадувана

във вечер теменужна...

 

Моята любов... е сила -

силна съм и себе си

да победя... орисана

с магия теб да покоря...

 

Моята любов... е буря -

опустошаваща сърцето ми

при мисълта да те загубя...

Моята любов - искаш ли я?!

© Ани Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??