11.08.2007 г., 15:35 ч.

Моята нощ 

  Поезия
614 0 13

Горчи мрака на нощта,
като старо вино...
Очите ми смъдят,
не виждам нищо...

Не е приемлива постелята
и тази нощ не спя...
Камък, като скала е възглавницата,
не мога да си намеря място на главата...

Тишина обсебва мрака
и "концерта става пълен".
Явно трябва аз да запея...
Вече е почти четири - след малко ще съмне!!!

За да посрещна деня със усмивка,
родена от фалшивото ми пеене.
И тази нощ не успях да мигна,
каква е тази бездна от безсъние пред мене?

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??