Очите ми за поезия
жадни, търсят те
и не намират,
пуста е същността
и пуст е въздухът,
пуст е деня за мене
без романс,
без музика,
без топла приказка,
без утеха,
пуста е душата,
самотна ....
пуста в пустиня
Времето е спазъм
Красиви и прекрасни
са сълзите.
Сърцето ми във
вериги гине
в небрежност и забрава,
в сумрачна надежда.
© Владимира Всички права запазени