15.06.2010 г., 11:33 ч.

Моята приятелка 

  Поезия » Любовна
1172 0 3

МОЯТА ПРИЯТЕЛКА

 

 

 

Приятелка беше,

споделяше всичко.

Любов не гореше,

дори и мъничко.

 

Във тежки моменти,

аз бях ù опора.

И без сантименти

от другите хора.

 

Но случи се нещо

в сърцето ми диво!

Кат въглен горещо,

но много красиво!

 

Не знаех що искам

и как да ù кажа!

Не ще я притискам

или накажа!

 

В сърцето ù нямаше

място за мене.

Дали не можеше

риск да поеме?

 

Сега съжалявам,

готов съм на всичко!

Дори да се жертвам

за нещо мъничко!

 

Не искам да страда,

да се чувства предателка!

Не искам награда...

бъди ми приятелка!

 

© Николай Врачански Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??