14.10.2010 г., 0:27 ч.

Моята пътеводна звезда 

  Поезия » Любовна
986 0 1

Тази вечер ще си легна рано,
ще си спомням за отминали неща!

Ще прелиствам като книгата,

която не можах да допрочета!

Искам мислите да върна,

как мечтаехме за хубави неща!

Ще търся тебе да прегърна,  

но ти си далече от мене сега!

Ще се опитам тебе да сънувам

и нежно да те галя през нощта,

в сънищата тебе да докосвам

и да си моята пътеводна звезда!

Като се събудя, да си пак до мойто рамо!

Но дали ще те намеря на сутринта?

© Пенка Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??