6.02.2020 г., 22:46 ч.

Моята шейна 

  Поезия
416 0 0

 

 

 

Отново сняг вали,
аз вече побелявам
и в скъсените си дни
с него се прощавам.
Времето остава
някъде назад,
там, където съм проправял
пъртини само с крак
и потъвал съм в преспи,
и съм танцувал по леда -
ех, времена чудесни,
отнесени от моята шейна ...

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??