Разноцветна стая от мечти.
Въздушна и истинска,
това е моята стая.
Не влиза никой в нея,
пазя я във сънищата си,
а ключа за нея държа
близо до сърцето си.
По стените и усмивки
са се запечатали,
на пода лежат стъпки от танц,
а по тавана целувки...
Разноцветна,красива
понякога тъжна,
но винаги истинска.
Розова,лазурна или златиста
сенки от спомени ,
ефирни и нежни.
Ако те поканя да влезеш във нея
просто влезни...
© Евгения Тодорова Всички права запазени