28.11.2006 г., 23:55 ч.

Mоята стая 

  Поезия
499 0 5
Моята стая
Любовен кръстопът
Един малък прозорец
Отвъд него - светът
А на границата
Между мен и другите
Малка пеперуда
Е застанала...
Мълчи..
Разперила крилете си...
Мълчи...
Събира слънчеви лъчи
А толкова много искам
Да и разкажа
За любовта
За болката
И за страстта
Но само я гледам
И стигам до лудост
Каква глупост -
Простичък живот
В простичка черупка...

© Гергана Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??