18.04.2024 г., 14:46 ч.

Моята съдба 

  Поезия » Свободен стих
44 0 0

От нищо не ставам щастлив

нищо хубаво не ми се случвало толкова много са ме наранили че нямам доверие на никого. Толкова чисто без никакви емоции живея - Добър човек бях имах мечти, надежди едно време беше това. Взеха ми ги от ръцете. Но имам една молитва от там където съм се счупил и вие да се счупите.

© Веселин Алексиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??