9.10.2008 г., 8:58 ч.

Моята тайна 

  Поезия » Любовна
464 0 2
 

Има сълзи в очите ми - признавам си,

болката е истинска, реален си и ти...

Не казвай, че не ме обичаш - познавам те!

Искаш ме до теб, но слаб си и мълчиш...

 

Аз знам, че ти не лъжеш - стига си опитвал,

обичаш ме, но няма да признаеш...

Душата ми разкъсана не спирай да подритваш,

така ще разбера, че много ме желаеш...

 

Сега ще ти кажа моята тайна,

знаеш я, но пак ще а повторя:

Обичам те и няма вече да я пазя...

За теб бих дала всичко и това ще сторя...

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??