15.08.2010 г., 22:40 ч.

Моята звезда 

  Поезия » Друга
539 0 6

                                              Моята звезда

 

                           Блестящи са звездите, но далечни.

                           Аз малко камъче си взех из път.

                           Звездите ми се смееха приветливо,

                           но в камъчето сгуши се светът.

                           Забравих го? Забравих и морето,

                           спомена загубих, подминах вечерта.

                           След време нещо ме убоде до сърцето.

                           Там, в джоба, камъчето още пазеше мига.

 

                                                  Wali /Виолета Томова/

 

© Виолета Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??