19.09.2018 г., 23:20 ч.

Мрачен край 

  Поезия » Философска
565 0 2

В живота няма време за сълзи,
няма място за слаби души.
Не живот, а борба за оцеляване - 
сцена на непрестанно воюване...

Всяка следваща минута носи болка,
всеки ден прорязва рана дълбока.
Нощите са мрачни и задушни - 
убежище на души грешни.

И надеждата умира вече -
угасва с последното сърце.
Няма вече рай, ни слънчеви лъчи -
само свърталище на демони зли...

© Гергана Тодорова-Вачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??