19.01.2018 г., 10:27 ч.

Мравка 

  Поезия
512 1 9

Тръгна мравката в полето,

житно зрънце да си носи,

и пресича тя шосето
със краченцата си боси!

 

Но рукна дъжд от корито!

„Дай да спра, да си почина.''

Грохот - камион със жѝто

и животът и отмина!

© Исмаил Али Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??