Jan 19, 2018, 10:27 AM

Мравка 

  Poetry
513 1 9

Тръгна мравката в полето,

житно зрънце да си носи,

и пресича тя шосето
със краченцата си боси!

 

Но рукна дъжд от корито!

„Дай да спра, да си почина.''

Грохот - камион със жѝто

и животът и отмина!

© Исмаил Али All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??