1.12.2013 г., 11:39 ч.

Мравките 

  Поезия » Друга
458 0 0

МРАВКИТЕ


Виждам само малко
мравките как ходят по листата.
Никак не е жалко
да събират в мравуняците житата.

А настане ли напрежение
във формата на шах,
то за братята му отражение
е за всеки един от тях

И неспокойни са при бедствия,
паникьосват се без последствия.

Помагат им листата,
когато нямат дом
и лее се  водата
като през заслон.

© Калин Барбов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??