12.02.2008 г., 19:33 ч.

Мразя 

  Поезия » Любовна
663 0 3

МРАЗЯ

 

Мразя да си мил с мен,
когато с нея не върви!
Мразя да си с мен студен,
когато отново с нея си ти!


Мразя лицата ти различни,
с които ме караш да страдам!
Мразя погледите ти безразлични,
защото с тях в бездна пропадам!


Мразя това, че много те обичам
и това, че всичко ти прощавам!
Мразя, че вечно след тебе тичам
и това, че всеки път сама оставам!

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тъжен,но много хубав стих
  • Благодаря ти, миличка!За думите!
  • Хубав стих, изпълнен с огорчение и тъга...
    Не мрази, а обичай - не позволявай на никой да те изпълва с омраза и болка!
Предложения
: ??:??