15.11.2007 г., 21:47 ч.

Мразя  

  Поезия » Любовна
553 0 4

Мразя, когато се вглеждаш в очите ми нежно!

Мразя, когато думи любовни шептиш!

Мразя, когато съм с теб, да казваш нещо смешно!
Мразя да чувам как хубаво се смееш!

Мразя, когато сме сами, да стоиш до мен!

Мразя всеки изгубен без теб сив ден!

Мразя погледът ти да ме оглежда!

Мразя всеки път, когато страстно ме поглеждаш!

Мразя да казваш, че някой е в твой плен!

Мразя дните, в които си далеч от мен!

Мразя те, а всъщност знай не е така, теб те вика моята душа!
Знам, че няма да те имам и с това се всеки ден убивам!

Мразя те, а истината е една - обичам те и искам те сега!!!


28.05.2005г.                           Надя

© Надежда Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??