12.10.2008 г., 17:28 ч.

Мразя 

  Поезия » Любовна
768 0 1
Мразя пламъка в твоите очи,
защото той сърцето ми плени.
Мразя и часовете до нощта,
защото далеч от теб държи ме тя.
Мразя това, че всичко си за мен.
Мразя, че без теб не мога нито ден.
Мразя, че отне на съня ми покоя.
Мразя се за това, че съм цялата твоя.
"МРАЗЯ ТЕ" - убий ме в мига, щом го изрека.
Но как, когато в мене само ТИ си Любовта?!

© Анет Мирчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??