30.11.2008 г., 9:44 ч.

Мразя... 

  Поезия » Любовна
548 0 4
Мразя се, защото те обичам!
Мразя се, защото затворя ли очи, във твойте надничам.
Мразя се, защото всяка следваща любов с твойто име аз наричам.
Мразя се, защото и насън на твойте ласки се обричам.

Мразя се - не мога да те имам.
Мразя се - не мога себе си да дам.
Мразя се - не зная как да те обичам.
Мразя се - не зная как без тебе аз да бъда.

Мразя те и себе си аз мразя!

Мразя те в нощта, когато за топлината ти се сещам.
Мразя те в деня, когато за нежността ти аз мечтая.
Мразя те в мига, когато смехът ти заехти във мен.
Мразя те винаги, когато тъжното сърце милувките ти призовава...

© Богомил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??