12.09.2006 г., 17:07 ч.

МРАЗЯ... 

  Поезия
899 1 2

МРАЗЯ...


Мразя миналото си,

защото в него си ти,

мразя и сънищата си,

защото ме карат да роня сълзи.

 

Мразя да нахлуваш в мислите ми,

ще заключа всички врати,

отдавна изпарил си се от мечтите ми

и от живота ми си отиди!

 

Мразя да чувам лъжи,

а ти постоянно ги изричаше.

Обичаш ме? – я замълчи!..

ти мен за каква ме имаше?

 

 

Мразя и тебе дори,

подлудяват ме „празните” думи,

просто се обърни и върви,

вечно непознат за мен бъди.

© Мария Амбова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • еми какво да кажа... все едно си видяла какво ми е на мен ..6
  • Всеки с право на глас, нали?
    Направо е супер мила, често става така, но за някой чуствата са непознати...
Предложения
: ??:??