14.02.2010 г., 16:43 ч.

Мразя да те искам (обичам да обичам) 

  Поезия
551 0 1

Мразя... Мразя за теб да се сещам.
За очите с прекалено странен цвят,
за косата русолява-червена...
За усмивката, първия път, когато те видях...

Не искам... Не искам да спя до телефона,
не искам хороскопа за твойта зодия да чета.
Искам да те мразя, че те няма.
Искам снимките ни да изтрия до една.

Задушава ме... Да срещам някой с твойто име,
да чувам някой да говори с твоя акцент.
Задушава... Да ме питат кога при теб ще замина...
Задушава... И ти пропука бетона в мен.


И знам, че ще се върнеш чак тогава,
когато друг ще бъде мойта драма,
когато друг ще мразя да искам и ще ме задушава.
Обичам да обичам, каквото го нямам.

14.02.2010г.
гр. Сан Фернандо

© Събина Брайчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Леле, страхотна си. Спокойно, така сме научени да искаме това което нямаме...
Предложения
: ??:??