25.09.2006 г., 22:00 ч.

Мразя да те няма дълго време 

  Поезия
889 0 7
Дойде си,
върна се ти най-накрая.
Едва дочаках аз.
Но ето тук си
и няма да те пусна да тръгнеш пак.
Майко,искам те до мене.
Нали няма да заминеш пак?
Мразя да те няма дълго време,
не ми го причинявай пак.

© Карина Кирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??