25 sept 2006, 22:00

Мразя да те няма дълго време 

  Poesía
888 0 7
Дойде си,
върна се ти най-накрая.
Едва дочаках аз.
Но ето тук си
и няма да те пусна да тръгнеш пак.
Майко,искам те до мене.
Нали няма да заминеш пак?
Мразя да те няма дълго време,
не ми го причинявай пак.

© Карина Кирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??